Αποστολές και επιστροφές

Αποστολή προϊόντων Jukki

 1. Αποστολή στην Ελλάδα:
  • Παραγγελίες άνω των 60 € – ΔΩΡΕΑΝ, παράδοση 4-7 ημέρες!
  • Παραγγελίες κάτω των 60 € + 4.99 €, παράδοση 4-7 ημέρες.
  • Παραγγελίες κάτω των 10 € + 8.99 €, παράδοση 4-7 ημέρες.

Εάν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, θα επιβαρυνθείτε επιπλέον με το τέλος αντικαταβολής στο ποσό των 1,70 €.
Η χρέωση ισχύει ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας

Το κατάστημά μας δεν διαθέτει προς πώληση προϊόντα σε συσκευασίες δώρου.

Σας ενημερώνουμε ότι είναι δυνατόν να λάβετε τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% εάν είστε ενεργός φορολογούμενος ΦΠΑ. Πριν κάνετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε γράψτε ένα μήνυμα στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας.

Επιστροφές και παράπονα

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την πλήρη ικανοποίησή σας, εάν κάτι πήγε στραβά ή πιστεύετε ότι θα μπορούσαμε να βελτιωθούμε κάπου, πριν στείλετε την παραγγελία σας πίσω, γράψτε μας στο

Εάν αποφασίσετε να στείλετε το προϊόν πίσω σε εμάς:

 1. Προσφέρουμε πολιτική επιστροφών 30 ημερών. Εάν έχουν περάσει 30 ημέρες από την αγορά σας, δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή.
 2. Για να ολοκληρώσουμε την επιστροφή σας, χρειαζόμαστε μια απόδειξη ή απόδειξη αγοράς (π.χ. τον επιβεβαιωμένο αριθμό παραγγελίας σας).
 3. Δεν μπορούμε να δεχτούμε κανένα αντικείμενο που δεν είναι στην αρχική του κατάσταση (εκτός εάν έχει συμφωνηθεί), είναι κατεστραμμένο ή λείπουν εξαρτήματα για λόγους που δεν οφείλονται σε λάθος μας ή οποιοδήποτε αντικείμενο επιστρέφεται περισσότερο από 30 ημέρες μετά την παράδοση.
 4. Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή παραπόνου ενός ελαττωματικού προϊόντος θα γίνεται αποδεκτή κατόπιν αποστολής φωτογραφιών του ελαττωματικού προϊόντος στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του καταστήματός μας.
 5. Εάν το προϊόν που σας έχει παραδοθεί είναι σύμφωνο με την περιγραφή στον ιστότοπο www.jukki.gr, δεν φέρει κάποιο ελάττωμα και δεν έχει γίνει η υποβολή παραπόνου στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του καταστήματος (μήνυμα με φωτογραφίες του ελαττωματικού προϊόντος), το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.
 6. Κατεβάστε τη φόρμα επιστροφής εδώ.
 7. Στείλτε το δέμα σας σε αυτή τη διεύθυνση:

Packeta International
ID 98832280-JUKKI
Geniki Taxydromiki hub Thessaloniki
Esoteriki Periferiaki (Internal Ring Road)
Thesi Dialogis OSE – Parodos Sof.Venizelou
54628 Thessaloniki